Antalya Lara Fizyo 5 mm Pleksi Kapı İsimliği

Fizyo Lara İçin Pleksi Kapı ve Giriş İsimliği

Antalya Lara’daki Fizyo müşterimiz için 5 mm pleksi kullanarak kapı ve giriş isimliği hazırladık. Tabela, işletme girişinde marka adının düzenli ve okunaklı görünmesi amacıyla ölçülendirildi.

Pleksi levha tasarıma göre lazer ve CNC kesimle şekillendirildi. Kesim sonrası kenar ve yüzey kontrolleri yapılarak montaja hazır hâle getirildi. Harf ve logo yerleşimi, giriş alanının ölçüsüne göre hizalandı.

Pleksi isimlikler, klinik, ofis, apartman girişi, danışma alanı ve iş yeri kapılarında farklı renk ve ölçülerde üretilebilir. Benzer uygulamalar için özel tabela çözümlerimizi inceleyebilirsiniz.

Ölçü ve fiyat teklifi için iletişime geçin, 0536 341 06 56 numarasını arayın veya WhatsApp’tan yazın.

Yorum yapın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.